Prijava

Web stranice i Grafički design | Visual | e-Marketing & consulting

Još uvijek nemate vlastitu web stranicu? Posjedujete web stranicu, ali želite nešto bolje, funkcionalnije, posjećenije? Naš partner za design nudi Vam najkvalitetnije usluge web designa po najpristupačnijim cijenama na tržištu. Izrada stranice koje su funkcionalne, privlačne i povoljne.

Internet kao najjeftiniji medij za prezentiranje nudi mnogo mogućnosti za sve vrste kompanija, malih i velikih poduzetničkih poduhvata. Danas, kompanije bez Internet prezentacije marketinški zaostaju za onim koji ih imaju.

Prednosti prezentiranja na Internetu su isključivo temeljene na pristupu Vašim stranicama 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Dakle, nema razloga da ne iskoristite prednost koju Vam samo Internet može ponuditi; biti prisutan 24 sata dnevno, na svim lokacijama u svijetu. Ukoliko se odlučujete za izradu web stranice tu smo da Vam pomognemo da odaberete tip web stranice koji najbolje odgovara Vašem poslu, a uz to je i cjenom najpristupačniji. Između ostalog, za SC studio će za Vas odraditi poslove registriranja web hostinga (smještaja sadržaja na Internet), registraciju domene i promociju stranice na najposjećenijim pretraživačima. Stoga, budite i Vi jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata SC studia.

Dinamične web stranice - CMS (content management system - napredni paket)

CMS alati su napravljeni tako da zahtjevaju minimalno ili čak nikakvo znanje o web desginu. CMS je i napravljen tako da Vam olakša kontrolu, dopunu i uređivanje Vaše web stranice. Ovo je posebna pogodnost za korisnike koji žele svakodnevno koristiti svoju web stranicu kao alat kojim prezentiraju sve novije vijesti, proizvode i slično. Navest ćemo neke od prednosti CMS-a: podrška za više autora sadržaja, odobravanje sadržaja prije objavljivanja, početak i završetak objavljivanja sadržaja, unos statičnog sadržaja, tj. onog koji nema kategorije, arhiviranje sadržaja, ocjenjivanje sadržaja, ankete, organizacija sadržaja u kategorije i sekcije, grupacija korisnika prema razini pristupa,upravljanje sadržajima koje ste izbrisali, objavljivanje reklama, tj. bannera, instalacija dodatnih elemenata kao što su moduli, predlošci, komponente itd.,sustav pomoći...Kontakt informacije:
Bojan: 063 856 496 || Vedran: 063 83 11 44
www.visual.ba

____ ________