Prijava

XT-Computers

Firma XT-Computers d.o.o. Busovača je osnovana 2007.g. i na samom početku društvo broji četiri uposlenika koji rade u upravi, prodaji, marketingu, proizvodnji (montaži) računara. Slijedilo otvaranje prve poslovnice u Busovači u ulici Bana Jelačića bb. Poslovnica je opremljena raznovrsnom robom. Naša djelatnost obuhvata servisiranje i prodaju kompjutera i kucne elektronike; kvalitetan servis za PC, laptope i ostale elektronske uređaje. Bavimo se izradom internet stranica i hostingom. Kao primarno računarska firma, XT-Computers ostaje dosljedna sebi po pitanju računara i računarske opreme, a asortiman ostalih roba će uvijek biti prilagođen zahtjevima tržišta u određenom momentu. Uposlenici koji rade u XT- Computers-u moraju biti sposobni da se identificiraju sa vrijednostima firme u kojoj rade. Sve to je garancija da će kupac biti zadovoljan, a zadovoljan kupac je naša težnja.

Naša ponuđena rješenja temelje se prvenstveno na tome da sve Vaše redovne obveze izvršavate brzo i kvalitetno, što je i temelj donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, možete provjeriti kod naših sadašnjih korisnika.

Trudimo se da naši proizvodi i usluge budu kvalitetne i pristupačne! Iznad svega poštujemo rokove. Vi ste tu da ocijenite koliko u tome uspijevamo.

____ ________